The Yummy Mummy Beauty Regime

Ontbijten... outfit samenstellen... lekker rustig koffie drinken... FORGET ABOUT IT! RUN! 

Als je geen kinderen hebt besef je nog niet wat er allemaal bij komt kijken, je weet wel dat alles verandert en blablablabla, maar als je zoals mij graag altijd verzorgd en trendy was zou je je nog wel eens extra kunnen verschieten! Want tijd wordt een woord dat je niet zo goed meer weet hoe je het spelt!

 

In mijn ideale wereld sta ik om 7u op, maak ik mezelf lekker klaar en haal ik dan mijn little one uit bed om samen te ontbijten. (Mijn man is een soort van slaapmuis, daar kan ik niet op rekenen om dat uur hahahhah) Helaas is ook mijn wereld niet de ideale wereld en wordt mijn spruitje elke dag wakker rond half zeven, zeven uur. Elke dag. En ik heb er alles aan gedaan om dit later te krijgen, maar zijn bioritme is blijkbaar onverstoorbaar.

 

Dus word ik elke dag gewekt door babygeluidjes op de babyfoon, dien ik vervolgens uit bed te schieten om meneertje uit bed te halen en eten te geven en heb ik twee uur later al vanalles gedaan, behalve mijn haar kammen of tanden poetsen, laat staan andere zaken. Want die kleine spruit heeft natuurlijk voorrang. En op dagen dat hij naar de creche gaat kan ik dan uiteindelijk in de badkamer duiken, maar de dagen dat hij thuis is bij mij zijn de dagen waar ik hem uiteindelijk in zijn relaxje dump en meeneem naar de badkamer.

 

Bon, dit is dus duidelijk nog een punt om aan te werken! En zeker omdat ik sinds kort de trotse bezitster ben van een Clarisonic en mezelf verplicht heb om dit elke dag in mijn beautyregime op te nemen, want geloof me, het loont echt de moeite!! Nog nooit zo een proper, fris koppeke gehad! En mijn huid ziet er ook stralender uit! En dat alles in één minuut... i'm a fan!!

 

Dus, mijn nieuwe challenge wordt:

  • op tijd opstaan en... 
  • tanden poetsen
  • douchen
  • reinigen met Clarisonic
  • tonic, serum, dagcrème, make-up, en al de rest
  • bubbeltjes uit bed zwiepen (de mini én de man!)
  • samen ontbijten En dan wegwezen naar het werk natuurlijk :)

En als ik dan ook nog eens zorg dat mijn outfit 's avonds al wordt klaargelegd ben ik zeer trots!! Want leuke kleren heb ik (nooit) genoeg. (Wie zegt nu 'nooit'? Ik bedoelde genoeg hoor. Nee?)

En de badkamer? Die puilt uit van de maskertjes, make-up, verzorging, ... Allemaal dankzij de combinatie van een gat in mijn hand en een BFF die in een parfumerie werkt... Dus in principe heb ik alles voor het perfecte ochtendritueel!

 

Amen to that!!!

 

x A x

Commentaar schrijven

Commentaren: 0