Because Chicklit is literature too! ~ Review

chicklit

Als je dan eindelijk eens tijd hebt, lees dan eens een boek!!

Fiona Walker

Fiona Walker is een Engelse schrijfster met ondertussen zo'n 16 boeken op haar palmares! Ik heb er een aantal van gelezen en vooral Kiss Chase (Zomerzonden) is mijn absolute favoriet!! Let wel op, sommige karakters komen in andere boeken weer terug en soms is het verwarrend omdat er altijd enorm veel personages zijn. Maar hardop lachen zit er sowieso in!

Fiona Walker

Sophie Kinsella

De film Shopaholic ooit gezien? Wel, het boek is nog duizend keer grappiger. En weet je wat?? Er zijn ondertussen 11 shopaholic boeken!! En ik heb ze allemaal nog vòòr ze officieel uitkwamen in meerdere exemplaren besteld om ze zeker ASAP in huis te hebben én om mijn vrienden mee te kunnen laten genieten. Er zit een Becky Bloomwood in ieder van ons. En elke zomer lees ik er wel weer eentje opnieuw. Instant Hapiness verzekerd!! Haar andere boeken zijn trouwens ook super!! 

Shopaholic Sophie Kinsella Becky Bloomwood

Helen Fielding

Wat begon als een column is ondertussen door iedereen gekend: Bridget Jones! Ik denk dat we nu aan boek drie zitten. Ik loop eerlijk gezegd een beetje achter aangezien deel twee nu op mijn nachtkastje ligt. :)   Na alle Chicklits vol met hippe twintigers is het verademend om eens een chicklit te lezen over een vrouw met kinderen! Hilariteit alom en zeer herkenbaar af en toe. 

x A x

bridget jones

Commentaar schrijven

Commentaren: 0