Tijd vliegt!

 

Tijd versuz de baby? 0-1!

Duurde een dag vroeger langer? Of zaten er gewoon meer uren in? De tijd vliegt met een kleintje in huis. Cliché, cliché, I know! Maar het is echt wel zo. (Denk maar aan hoe lang de telefoon rinkelt tijdens een luierwissel - Niet lang genoeg!)

 

Niet alleen groeit onze kleine man zoals kool, maar mijn haar bijvoorbeeld ook... Ik ben nog niet eens tot bij de kapper geraakt. (Alweer meer dan 6 maanden een jaar (!) geleden). Niet dat ik het uitstel, maar ik vergeet het gewoon. Er zijn gewoon zoveel andere dingen te doen en alles kost nu dubbel zo veel tijd. Oké, ondertussen is het timemanagement al wat verbeterd, maar alles kost toch net iets meer tijd. Even naar de winkel gaan, "even":

 • Pamper ververst? Check!
 • Zuivere kleren aan? Check! (Ineens niet meer zo vanzelfsprekend)
 • Boodschappenlijstje? Check!
 • Luiertas? Check!
 • Pamper verversen? (Want ja, net als je gaat vertrekken begint het weer te ruiken) Check!
 • Autosleutels? Check!

Maar ondanks de vertraging, is het wel zoooo leuk om al gekke-bekken-trekkend-achter-je-kar door de

winkel te lopen...

 

Zaken waar ik ook geen tijd meer voor heb:

 • Een boek lezen
 • Foto’s sorteren
 • Uitslapen
 • Even naar de bioscoop gaan
 • Nagels lakken

Ik weet wel dat je tijd moet vrijmaken en dat ik ons monstertje ook wel eens bij oma en opa mag droppen, maar eerlijk gezegd geniet ik van mijn “geen-tijd”; spelen en knuffelen (en soms vechten om een broek aan te krijgen) met de little one.

Als ik dan ’s avonds eindelijk wat foto’s kan sorteren en uitkom bij een paar maanden geleden, dan merk ik pas hoezeer de tijd echt vliegt. Soms kijk ik naar een foto en denk ik ‘is dat die van mij?’ of ‘dat is precies lang geleden’ en dan blijkt de foto maar een maand oud te zijn. Zo snel gaat het!

 

Wel, overmorgen heb ik een dagje vrij en gaat het monster toch naar de onthaalmoeder, dan heb ik tijd... om het huishouden te doen ;)

 

 x R x

Commentaar schrijven

Commentaren: 0