Hot, hot, hot... ~ Tingling Glamglow Review

Mijn eerste kennismaking met The Tingling  Glamglow

Ken je dat "zondag-beautydag" gevoel? Zo op het einde van de week jezelf even lekker verwennen met een maskertje en dan lekker ingesmeerd op de bank kruipen om je nagels te lakken? Wel, hier net zo vanavond. Kleine spruit in bed... De man de deur uit... Dus alle tijd voor mezelf. 

En nu weet ik niet als jullie de GlamGlow maskers kennen, maar die dingen drogen nogal eng en confronterend op. Niet iets wat ik doe als de man thuis is, want ik wil hem niet confronteren met poriën die hallo zwaaien vanaf mijn neus... maar aangezien de man niet thuis is kan het geen kwaad.

Nu wil het net lukken dat mijn gebruikelijke GlamGlow er niet meer was de vorige keer in de winkel en dat ik dus mezelf een nieuwe versie heb laten aansmeren... De Youthmud... Tingle-exfoliate of zoiets staat er op. No problemooooo. Huidje lekker gewassen, en een dun laagje GlamGlow komt eraan...

 

Amaaaaaai. Heb ik me toch niet gelopen om snel de gebruiksaanwijzing op te zoeken omdat dat masker begon te brandennnnnn zeg! (een normaal iemand zou het meteen afwassen, maar ik wilde het niet verspillen!! Die potjes zijn best prijzig!!)

Blijkt dat dus °normaal° te zijn. Vandaar de Tingle in de titel. Wel, ik kan je vertellen dat het brandt!! Echt brandt! En na tien minuten kon ik geen normaal telefoongesprek meer voeren omdat mijn gezicht helemaal strak stond...

 

Maar, het mag gezegd worden:

Na het afspoelen (eerst bevochtigen en scrubben hè, dan pas afspoelen) had ik zowaar een babyface met propere poriën!

 

Dus het potje mag blijven, 

en ik blijf fan van GlamGlow.

 

Ze mochten alleen de mensen waarschuwen in het vervolg... Zoals Paradontax dat vroeger deed met dat smaakmannetje... Kennen jullie die nog? Niet te pruimen die tandpasta in het begin! Dus please, vlammend gezichtje op het potje? 

 

x A x

Commentaar schrijven

Commentaren: 0