3...2...1... en ACTIE! Oh nee wacht! Even nog...

Als jouw foto naast het woord "uitstel" in het woordenboek staat...

Timemanagement sucks!

Ik weet niet wat voor iemand jij bent, maar ik ben heel actief... Altijd goedgezind, echt, geloof me, altijd all over the place.

Dus dan denk je vast, die doet dus ook veel leuke dingen. Of dat dacht je misschien nog niet... Oké, maakt niet uit. In ieder geval... wat ik bedoel is... dat denk ik wel van mezelf! Nee, wacht... verwachten! Dat is het! Ik verwacht dat van mezelf.

Dus als je een oppervlakkig praatje met me zou maken vermeld ik waarschijnlijk weer dat ik een DIY fan ben.

Pinterest is ab-so-luut een van mijn grote liefdes hahahaha. En na het maken van drie gordijnen en een kussensloop, het schilderen en renoveren van mijn oude houten vensters en het opnieuw siliconen van mijn badkamer vind ik mezelf al heel wat. Jaja, ik durf hardop te vermelden dat ik een handige vrouw ben.

Maar als ik dan kijk op blogs, of die Pinterest pagina's goed bekijk, dan stel ik helemaal niks voor!! Dan ben ik maar een luie doos! Want ik zie zoveel recepten, knuffels, kleren, ... Allemaal zelf gemaakt door DIY vrouwen. Echte DIY vrouwen!!  Die verdienen die titel pas. En dan zit ik daar, knus, uit te rusten, in de zetel met mijn Ipad op schoot, te bladeren door al die leuke ideeën. En

dan besef ik dus echt dat ik zoveel meer met mijn dag had kunnen doen. Of nog beter, de dag is nog niet om! Ik zou nog van alles kunnen doen.

Jaaaaaaa.... Ik zou nog van alles kunnen doen...

 

En dan gebeurt er dìt in mijn brein:

"Even nog wat ideeën pinnen zodat ik vanaf morgen allemaal leuke dingen ga maken 's avonds!!"

Yips. Je leest het goed. Niks opstaan, neeeee, uitstellen!!! En denk je dat ik de dag erna dan in actie schiet?? Nee hoor, dan gebeurt exact hetzelfde.

 

Of ik heb nog niet genoeg leuke ideeën, of ik ga mijn reeds opgeslagen ideeën nog eens goed bekijken en beslissen dat ik het materiaal niet heb, of dat ik er de plaats niet voor heb. En dan ga ik browsen naar materialen, of ideeën zoeken om een efficiënte

DIY corner te maken in huis, ... En zo blijf ik altijd plakken in een vicieuze cirkel...

Een vicieuze cirkel die zich op de bank bevindt... Bah!!!!

 

Dus... Belofte aan mezelf... Alleen maar Pinnen wat haalbaar is... En dan ga ik een klein hoekje maken met mijn naaimachine en dan begin ik. Ja echt!!! Nee, dat "hoekje maken is geen excuus.

 

En dan ga ik in de keuken mijn voorraadpotten nog eens ordenen zo dat ik daar ook gemakkelijker aan de slag kan...

Want dan kan ik daarna misschien terug beginnen te bakken enzo...Ja ik pin ook recepten... Ja, de keuken is al in orde, ja ik zou recepten kunnen maken...

Ik heb zo een bord op Pinterest met allemaal lekkere baksels, maar ik wil nog een bord maken met allemaal lekkere gerechten die de Husband ook lekker vind.

Oh...

Shit....

I did it again...

Ik ben weer bezig met Pinterest borden te maken ipv de echte borden te vullen...

Zie! Dat bedoel ik nu!! Uitstel!!

Get me out of this!!!!

 

Ok ok ok.... Ik ben geen DIY mens... Grmbl.... Oké...

Ik krijg de titel pas terug als ik iets zelf maak...

Ik zal het wel bloggen als het zover is...

 

Nu even wat Pins zoeken over weekplanningen maken en printable schedules zoeken... :)

Commentaar schrijven

Commentaren: 0