De Clarisonic ~ Review

Hoe proper is proper als het over je gezicht gaat?

Jullie hebben vast allemaal al over de Clarisonic gehoord of hem al eens ergens gespot. Mocht dat niet zo zijn dan weet ik even niet wat zeggen!

Dus, de Clarisonic... Dat borstelding wat ondertussen al door vele andere merken wordt nagemaakt.

 

Wat?

Clarisonic... een sonische huidverzorging die je huid tot wel 6 keer beter reinigt. Althans, dat beloven ze! Maar wat is dat nu precies? Wel, het is eigenlijk een oscillerende (niet draaiend dus maar een soort van trillen eerder) borstel die je gebruikt om je gezicht in één minuut beter te reinigen. Klinkt handig! Maar één minuut? En beter gereinigd? Bring it on!

 

Wie?

Iedereen kan het gebruiken, ze hebben namelijk meerdere soorten borstels én jij kiest zelf welk type reiniger je gebruikt in combinatie met de Clarisonic.

 

Wanneer?

Het merk zelf praat over twee keer per dag... Ik ben al heel trots op mezelf én jullie als je het één keer per dag doet en dus met een propere, make-up-vrije snoet in bed kruipt!

 

Hoeveel?

Voor een Mia van Clarisonic ben je al gauw 150€ kwijt.

 

Waar?

Ik ben een grote fan en trouwe klant van Ici Paris XL. De meesten verkopen hem én ze hebben de borstels en goed advies.

 

Wat moet je nog weten?

Wel, misschien wat ik er van vond? :)

Ik heb hem nu ruim een jaar in gebruik. en ik ben nog altijd fan!

 

De voordelen:

  • het duurt inderdaad precies één minuut om je hele gezicht te wassen. En terwijl je hem gebruikt geeft hij telkens een subtiel bliepje als je van zone moet verwisselen (4 zones in totaal)
  • het feit dat je gezicht zo goed gereinigd is, is natuurlijk de hoofdzaak. Maar! Alles wat je erna nog op je gezicht smeert trekt duizend keer beter in! En dat heb ik zelf echt gemerkt!

Wat gebruik ik in combinatie?

Voor een reiniging met de Clarisonic heb ik lang naar de ideale zeep gezocht. Op dit moment ben ik fan van de Estée Lauder - Perfectly Clean crème zeep. Er is ook een crèmezeep van Clinique die ik ook handig vond, maar ik gebruik dus altijd crèmezepen. Als je namelijk te waterachtige formules gebruikt loop je het risico dat deze zepen van je Clarisonic aftrillen alvorens hij je gezicht raakt! :)

Kleine voetnoot bij de Perfectly Clean zeep: Laat hem niet in de buurt van je ogen komen want dat brandt enorm!!! Dus ontschmink je ogen apart. Moet je trouwens altijd doen, maar bij deze wordt je dus gestraft als je het toch verkeerd zou doen!

Ik gebruik al jaren de Bi-Fascile van Lancome om mijn ogen te reinigen.

 

Verder ben ik een grote fan van Micellaire water! Top favoriet is weerom Lancome, maar Nivea is een goede runner up. Als je wat extra budget hebt is die van Dior ook een aanrader.

Wat je met dit Micellaire water doet? Reinigen! Op een watje squirten en rustig eenmaal over je gezicht gaan. Handig ook om kleine make up foutjes bij te werken zonder dat je gezicht vettig en on-schminkbaar wordt!

 

Conclusie:

Investeer eens in je reiniging! Zowel in de producten als in de tijd die je er  in steekt! Je snoetje zal je dankbaar zijn!

 

x A x

Commentaar schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Kiss & Make-up (dinsdag, 26 juli 2016 11:39)

    Ik heb een Clarisonic, maar ben nu net begonnen met het Sonic System van Clinique. Gelijkaardig.